Crinkels Beach Sandals 231-C25-02 in Suede

Crinkels Beach

€ 129,95  -4%  → € 124,75 231-C25-02-SUE
Suede
€ 129,95  -4%  → € 124,75
Kies uw maat

Op zoek naar een zomers statement? De Beach-serie sandalen van Crinkels zullen gegarandeerd de aandacht trekken. De rijkelijke suede kleur buzzt van levendigheid, terwijl de kleurrijke straps over de voeten een speelse touch geven aan elke outfit. Voel de kwaliteit aan je voeten met het donkerbruine, leren hielbandje dat niet alleen stijl toevoegt maar ook een aanpasbare pasvorm biedt dankzij de handige sluiting.

Lees meer…

In het contrast van texturen en kleuren vind je het unieke karakter van deze sandaal. Een metaalkleurige band verlicht je stap, terwijl de zool, met een speelse tricolore laag - bruin van onder, wit in het midden, en een bovenste laag in een zachte tan tint – comfort verzekert zonder de stijl in te boeten. Een platformzool voegt subtiel wat extra lengte toe zonder in te boeten aan gemak.

Draagbaarheid en veelzijdigheid combineren in deze Crinkels Beach sandalen. De platte zool zorgt voor optimaal gemak de hele dag door, ideaal voor zowel alledaagse uittredens als meer ontspannen sociale gebeurtenissen. Schuif deze opvallende schoonheden aan je voeten en stap stralend de zomer in!

Levering
1-2 werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangstSchoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!