Geox Eolie Sandalen D45SRA_00043 in Black
Geox Eolie Sandalen D45SRA_00043 in Black
Geox Eolie Sandalen D45SRA_00043 in Black
Geox Eolie Sandalen D45SRA_00043 in Black
Geox Eolie Sandalen D45SRA_00043 in Black

Geox Eolie

€ 110,00 D45SRA_00043-C9999

Dit product is momenteel uitverkocht, selecteer een maat, laat je e-mail adres achter en we houden je op de hoogte wanneer het opnieuw bestelbaar is

Kies uw maat

Ervaar de ultieme combinatie van comfort en stijl met de Geox Eolie sandalen. Perfect voor de zomer, deze luchtige schoen is ideaal voor diverse gelegenheden, van een casual uitje met vrienden tot een stijlvolle avond uit. De unieke ademende zooltechnologie van Geox houdt je voeten koel en droog, terwijl de verstelbare gesp zorgt voor een perfecte pasvorm.

Lees meer…

Gekenmerkt door een chic zwart ontwerp, wordt de Eolie gesierd door een bovenkant van glad leer met een opvallende uitsnede. De jute-effect zool voegt een speelse espadrille-achtige touch toe, waardoor deze sandalen niet alleen comfortabel maar ook modieus zijn. Het is de ideale stadskeuze die je moeiteloos kunt combineren met je dagelijkse outfits of met speciale, vrouwelijke ensembles.

De schoen straalt een moderne elegantie uit met de gouden gesp op de T-strap voegt dat een tintje luxe toe. De zool met espadrille-stijl koord en de rubberen buitenzool zorgen voor stevigheid en comfort bij elke stap. Deze Geox Eolie sandalen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een ongeëvenaard draaggemak, waardoor ze een essentieel item in je zomergarderobe worden.

Levering
- werkdagen geen informatie beschikbaar (select a size for a better estimate) Gratis
Standaard levering
Retours
  • Je kan tot 30 dagen na ontvangst retourneren
  • Er zit een retour sticker mee in de doos (Bpost)
  • Wij dragen de verzending, jij de retour: (Bpost €4.95)
  • Je ontvangt jouw terugbetaling op de dag van ontvangst

Rating


Schoenmaat fit
Schoenbreedte fit
Action shot

Ready, Steady, Shoot!